Sisustussuunnittelu

TMI RIIKKA LUUKKAINEN

Tarjoan sisustussuunnittelua erilaisina kokonaisuuksina, jotta asiakkaana sinun on helpompi hahmottaa projektin suuruutta ja saada käsitystä siitä, mitä sisustussuunnittelijan käyttäminen maksaa. Jokainen projekti on erilainen. Sisustussuunnittelijana voin auttaa sinua kodin pintamateriaali- ja värivalinnoissa, tilasuunnittelussa, irto- ja kiintokalustevalinnoissa tai antaa vinkkejä pienempiin yksityiskohtiin kuten valaistukseen tai tekstiileihin.  

Sisustussuunnittelijan avulla voit säästää aikaa ja rahaa, sillä autan sinua löytämään sopivat ratkaisut juuri sinun kotiisi. Visualisoinnit auttavat hahmottamaan sitä, miltä lopputulos tulisi näyttämään. Oli sisustusongelmasi pieni tai suuri, autan sinua mielelläni. Koti on meille jokaiselle oma turvasatama, jonne palaamme aina uudestaan. Siellä viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti! Hinnaston löydät täältä.

 

Ota yhteyttä

 

Voit ottaa yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen:  riikka.luukkainen@gmail.com

Name *
Name