Sisustusinspiraatiota, -ideoita ja -haaveita sekä lapsiperhearkea sisustussuunnittelijan silmin modernissa puutalossa metsän laidalla. Tervetuloa mukaan!

ton_chair.png
E27.png

"Kun koti miellyttää kaikilla aisteilla, siellä on hyvä olla." RL

Olen kolmekymppinen intohimoinen sisustaja, sisustussuunnittelija, vaimo ja äiti.

Olen aina ollut intohimoinen sisustaja ja haaveilin pitkään sisustussuunnittelijan työstä, kunnes viime vuonna perheeni kannustuksella päätin toteuttaa haaveeni. Opiskelin sisustussuunnittelijaksi Helsinki Design Schoolissa, josta valmistuin jouluna 2017. Koulutus oli juuri sitä mitä odotin -ja enemmänkin! Tunsin todellakin olevani oikeassa paikassa.

Sisustustyylini on selkeä, skandinaavinen ja moderni. Harmoniset värit ja seesteisyys ovat tärkeä osa tyyliäni. Lapsiperheessä korostuu myös helppous ja käytännöllisyys. On tärkeää, että kotona viihtyy, mutta yhtä tärkeää on myös, että sisustus- ja tilaratkaisut toimivat. Tämän yritän pitää mielessäni myös asiakkailleni suunnitellessa. Blogissani pääset seuraamaan suunnitteluprojektejani ja kurkistamaan arkeemme. Toivottavasti inspiroidut!

Jos kaipaat sisustusapua tai haluat ehdottaa kaupallista yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse riikka.luukkainen@gmail.com tai vaihtoehtoisesti voit myös jättää viestiä täällä.

Näyttökuva 2018-08-15 kello 14.57.00.png
RUM.png